Aprozarul tau online de succes

by Alina Anghel


Postat pe 09.04.2020, 12:05 PMPromovarea Aprozarului Online

Ca orice afacere online, promovarea aprozarului online va fi cea care va aduce vizitatori si in final clienti pentru magazinul online.

Platforma InPiata.ro dispune de instrumente de marketing ca:

- Centru de suport telefonic;

- Platforma pentru mesaje text;

- Platforma de email.

Producatorul poate folosi aceste instrumente pentru a atrage noi clienti, dar si pentru a comunica cu clientii existenti, o oportunitate de care nu dispune in cazul unui magazin clasic.

Clientii existenti ai magazinului vor fi informati ori de cate ori producatorul aprovizioneaza cu marfa proaspata, noi sortimente de fructe si legume de sezon.

Cele mai eficiente instrumente de comunicare folosite de marile magazine online sunt disponibile pentru comerciantii / producatorii ce si-au creat un magazine pe platforma InPiata.ro

Cat Costa un Aprozar Online

Producatorul plateste o singura data pentru crearea magazinului online, apoi un abonament lunar ce acopera gazduirea magazinului pe platforma InPiata.ro

Optional, producatorul poate dispune de servicii suplimentare de comunicare oferite contra-cost sau servicii de suport in comunicarea si gestionarea magazinului.

De ce un Aprozar Online

Sa facem o scurta recapitulare a principalelor beneficii:

- Disponibilitatea produselor 24/7

- Vizibilitatea afacerii

- Atragerea de potentiali clienti

Zeci si sute de mici producatori de legume si fructe proaspete, autohtone, pot ajunge mai repede la consumatori.

Experienta pe care cele mai multe afaceri le-au intampinat in conditiile noii pandemii globale ne-a dovedit ca o afacere are mai mult de castigat daca este pregatita sa vanda online si are instrumentele necesare la indemana.

Creaza-ti acum magazin online. Inregistreaza-te sau contacteaza-ne la contact@inpiata.ro sau la numărul de telefon 021 225 65 52.