Cozonaci proaspeți și pască tradițională de La Coana Mare – acum pe InPiata.ro

by Alina Anghel


Postat pe 10.04.2020, 12:05 PMSărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi.

În această perioadă eram de obicei cu toții prinși în goana după cumpărături pentru masa de Paște. Anul acesta însă, noul coronavirus ne ține în case și ne obligă să găsim noi modalități pentru a ne bucura de această sărbătoare.

Și cum nu e sărbătoare la români fără cozonac, sau Paște fără pască, InPiata.ro îți oferă acum posibilitatea să comanzi deserturi tradiționale de Paște de la una dintre cele mai apreciate cofetării din București.

Cofetăria La Coana Mare este acum prezentă InPiata.ro. Dacă nu ai auzit încă de La Coana Mare, află că nu este doar o simplă cofetărie cu dulciuri care doar arată bine, dar au același gust. La Coana Mare este locul unde deserturile surprind esența bunătăților făcute în casă. Realizate doar din ingrediente naturale și proaspete, cofetăria se mândrește, pe bună dreptate, cu delicii care impresionează chiar și pe cei mai capricioși.

Pentru iubitorii de dulce, La Coana Mare este un colț de rai. Deserturile făcute cu grijă și dragoste se remarcă întotdeauna prin explozia de arome și sentimentul că, într-adevăr, ai gustat ceva special. Cu bucurie anunțăm că acum deliciile de La Coana Mare le găsești și InPiata.ro. Ți-am pregătit împreună cu La Coana Mare pachete cu cozonaci proaspeți, plini de miez de nucă, cacao și alte bunătăți, pască cu brânză proaspătă și stafide, dar și prăjituri de casă.

Este simplu să comanzi pe InPiata.ro. Citește aici cum încarci portofelul tău virtual.

Mai sunt câteva zile până la Sfintele Paste iar Coana Mare s-a pus deja pe frământat și copt cozonaci și pască, așa că grăbește-te și plasează comanda acum.