InPiata.ro: Legume si fructe online direct de la producatori

by Alina Anghel


Postat pe 09.04.2020, 12:05 PMO noua platforma online este acum disponibila pentru micii producatori de legume si fructe ce poate fi accesata de catre consumatori. Platforma InPiata.ro este modalitatea in care fructe si legume proaspete ajung de la producatori, direct la consumatori.

Legume si Fructe Online

Mii de sortimente de legume si fructe proaspete devin acum disponibile online pentru consumatori prin platforma InPiata.ro.

Producatorii isi pot crea propriul magazin online de prezentare si se pot adresa direct consumatorilor rezolvand astfel o veche si complicate problema legata de disponibilitate a produselor autohtone.

Consumatorii pot accesa astfel platforma, pot compara si alege produse proaspete, productii autohtone din diferite zone ale tarii.

De unde vin cei mai gustosi cartofi, rosii, mere sau pepeni? Consumatorii frecventi ai pietelor au deja raspunsuri la toate aceste intrebari.

In final, producatorul va putea obtine profituri mai mari prin vanzarea directa catre consumatori iar consumatorul are garantia alegerii fructelor si legumelor proaspete, din productii locale.

Creeaza un Aprozar Online

Cum functioneaza? Simplu! Producatorul isi muta produsele de pe taraba, direct in online.

1. Producatorul isi creaza o pagina pe care o poate personaliza cu numele, logo-ul si culorile societatii comerciale.

2. Odata creata pagina, producatorul isi administreaza categoriile de produse incarcand imagini si descrieri ale produselor. Cu cat descrierea si imaginile arata mai bine, cu atat consumatorul va fi mai atras si mai interesat de produsele prezentate.

3. Consumatorii lanseaza comenzi, iar echipa logistica a platformei InPiata.ro va face livrarile pentru producator, direct la domiciliul clientului. Pentru produse cu vanzare rapida, producatorul are inclusiv optiunea de a-si depozita marfa in centrul nostru logistic.

4. Contravaloarea produselor este achitata de catre consumator direct in contul producatorului prin card bancar.

5. La final, producatorul va obtine un aprozar online gata de vanzare si de a fi promovat in online, totul in numai 24h.